Viime perjantaina tapani mukaan nukuin puoltoista tuntia pommiin ja siitä alkoikin sitten vauhdikas päivä.. Ensin matkattiin Oonan kanssa bussilla vanhempien luokse ja Oona jäi sinne viettämään viikonloppua.. Sitten piti vielä käydä parissa kaupassa matkalla kotiin ja kotiin pääsin vihdoin niin että oli vajaa pari tuntia aikaa ennen kuin kyyti saapui ja ohjelmassa oli vielä pakkaaminen, syöminen ja suihkussa käynti sekä Urhoa ja Mella oli tarkoitus vielä vähän siistiä mutta kun jymähdin puhelimeen juoruilemaan niin koirat jäi sitten laittamatta. Kamat autoon ja kohti Kivenlahtea josta mukaan tuli matkaseuramme Minna ja Uwe, Urho jäi sinne odottamaan että sen hoitotäti tulisi sen sieltä hakemaan.

Satamassa oltiin onneksi ihan hyvissä ajoin ja kaikki tarvittava laivaanpääsyä varten oli mukana.. Vähän jännitti että miten Mella siellä laivassa pärjäisi kun oli jo matkalla satamaan oksennellut ja kuolannut, mutta hienosti oli mennyt! Oikeenstaan se ei sitä laivamatkaa stressannut juuri ollenkaan mutta jatkoi sitä kyllä heti kun auto laitettiin taas käyntiin.. Paria karttaa oltiin jo tutkittu mutta silti päästiin vähän eksymään eikä hotellin pienen pientä kylttiä ihan ekalla kerralla huomattu. Yllätyksenä hotellin parkkipaikka olikin vähän kauempana ja jälleen parin mutkan kautta löydettiin etsitty parkkialue ja koirat pääsi vihdoin pois autosta..

Perjantai illalla lähdettiin vielä etsimään kävelyreittiä näyttelypaikalle ja jälleen kerran parin mutkan kautta sinne löydettiin (on se kumma kun tiet on eri paikoissa kartassa kuin oikeesti ovat :P ) ja päästiin jo tutustumaankin näyttelyareenaan kun kaikki portit oli auki.. Hienon näköinen oli kun kaikki kehät ja kehäteltat pystyssä illan hämärässä ja täysin hiljaista :)

Aamulla sitten kohti autoa josta haettiin näyttelykamat ja sieltä kohti näyttelyä vetäen perässä pöytää, häkkejä ja kasaa laukkuja (ah niitä ihania mukulakivikatuja). Lauantaina oli kehä vuorossa Uwe joka pärjäsi oikein mainiosti ollen ROP ja siinä samalla tuli kaksi uutta titteliä EST MVA sekä ESTV-08 :) Hienoa Uwe!!!  Päivä oli hyvin aurinkoinen mutta sen verran siellä tuuli ettei varjossa juurikaan pystynyt olemaan kylmettymättä.. Päivän päätteeksi vietiin koirat hotellille ja lähdettiin kaupungille kävelemään ja ostamaan tuliaisia sekä syömään ja hyvin väsyneinä tultiin yhdentoista aikaan hotellille.. Minna kävi suoraan nukkumaan mutta mulla oli edessä vielä Mellan pesu joka olikin sitten todella mukavaa pienessä suihkukopissa :P Pari tuntia siinä vierähti kun harjatakin vielä piti mutta pääsihän sitä sitten viimein nukkumaan.. Ja kyllä nukuttikin kunnolla koska aamulla herääminen ei ollutkaan enään niin helppoa..

Aamulla oli huoneen luovutus ja auton haku parkista, Minna haki auton ja vei sen näyttelypaikalle ja minä kävelin koirien kanssa perässä koska en Mellaa viittiny enää laittaa autoon sotkemaan itteensä.. Ensin oli vuorossa tibbet jossa Urhon sisko ja veli toi tittelit kotiin :) Onnea Moriz ja Miri! Ja oman kehän ollessa reilu tunnin myöhässä oli aikaa ottaa aurinkoa ja jutella tuttujen kanssa.. Edellisenä päivänä jo treenattiin niin että Minna esittää Mellan ja se sujuikin todella hyvin ja Mella yllätti ollen VSP ja saaden tuplatittelit ESTJV-08 ESTV-08 :) Mella oli myös rop-juniori ja jäätiin odottelemaan vielä bis-juniori kehän alkua. Rotukehässä tuomarina oli Elina Haapaniemi joka edelleen tykkäsi Mellasta kovasti :)

Ison kehän jälkeen pakattiin sitten koirat ja tavarat autoon ja lähdettiin vielä kaupan kautta laivalle. Laiva matka sujuikin sitten hilpeässä seurassa ja ennen pitkään oltiinkin sitten jo takaisin Helsingissä.. Vielä oli jonkin verran matkaa kotiin ja Urhokin piti vielä hakea mutta lopulta puoli yksitoista pääsin kotiin, onnellisena mutta väsyneenä :)

Kuviakin reissulla otettiin mutta ne odottelee vielä kamerassa että ne ehdittäisiin laittamaan koneelle.. :P