Eilen oli vauhdikas ja uuvuttava päivä.. Aamulla herättiin ja reipaasti koko kööri bussiin kohti Kivenlahden koirapuistoa vähän purkamaan energiaa ja sitten siitä Uwen luokse muutamaksi tunniksi hoitoon että itse "pääsin" kuuntelemaan ihanaa koulutusta asiakaspalvelusta.. Koulutus loppui kolmelta ja bussi kivenlahdsta lähti 15.35 joten kiireesti piti mennä hakemaan Urhoa ja Oonaa että ehdittiin junaan, josta kaikki sitten alkoikin mennä pieleen.. Juna hajosi Käpylässä ja siin puolituntia odoteltua päästiin junasta ulos odottamaan toista junaa joka oli aivan täysi kun sinne kaksi junalista ihmisiä änkesi.. Urho tuli kainalossa ja Oonan pistin itekseen menemän vaunun perälle itse tyylikkäästi Urho sylissä kyynärpäät edellä.. Eikä yhtään aiheitettu pahnnusta :P  Kun vihdoin päästiin Korsoon ja junasta ulos oltiin noin 45min aikataulusta myöhässä ja koepaikalla piti olla 5min sitten. Siitä parilla puhelin soitolla ja pikakävelyllä oltiin perillä 10min ennen kokeen alkua. huh..

Ja eikun Urhon kanssa kehään.. Paljoa ei ehtinyt jännitäämään kisauran starttausta! Luoksepästävyyv 10 ei pysynyt istumassa mutta ei hyppinytkään. Paikallamakuu 0, oli ihan rauhallisen oloinen mutta yhtäkkiä sieltä ampaisi hirveetä kyytiä luokse. Seuraamiset oli molemmat 5, hihnassa seuraamisessa potkin huomaamatta remmiä josta tuli Urholle nykimisiä mutta ei se nyt mitenkään kauheen hienosti seurannut ja annoin aika monta lisäkäskyä ja kehuinkin pari kertaa seuraamisten aikana. Mutta ne pätkät jotka seurasi meni hienosti.. Liikkeestä maahanmeno oli 10 :) Siinä sitten taas seurasi hienosti ja maahanmeno oli urhomaiseen tapaan nopea. Luoksetulo 6, lähti ennenkuin annoin käskyä ja eikä tullut suoraan sivulle. Liikkestä seisominen 0, pysähty mutta lähti perään ja jälkeenpäin kuulin näyttäneeni käsimerkin jota varmaan lähti seuraamaan koska tulee käsimerkistä sivulle niin ei varmaan ollut ihan varma että mitä pitisi tehdä.. Estehyppy 6, hyppäsi hienosti ekasta käskystä ja hyvin odottamaan että tulin sen vierelle, mutta kun sanoin sivulle Urho hyppäsi esteen uudelleen eikä sitten sieltä tullut enään sivulle. Kokonaisvaikutelma 7 jota alensi se että ennen hyppyä sain aika reilusti pitää urhosta kiinni ettei lähtenyt itekseen hyppäämään. Mutta kokonaisuudessaan olen ihan tyytyväinen Urhon suoritukseen, se pysyi kehässä eikä ottanut missään vaiheessa häiriötä kehän laidalta :) Aika paljon kokemattomuus paistoi Urhon suorituksesta mutta lisää treeniä ja kokemuksia niin eiköhän se siitä :)

Sitten oli Oonan vuoro. Oona oli jo aika väsynyt päivän seikkailusta ja ikinä ennen ei ole seuraamisessa (8) laskenut päästä alas tai jätättänyt, mutta nyt tuli sitten sekin koettua. Ja lisäksi tuomari huomautti liian tiiviistä seuraamisesta (olispa nähnyt pari kuukautta sitten :P) Paikallamakuussa(8) pysyi suht rauhallisena ja näkösuojassa tuntui että hiljaa mutta tuomari kertoi sen siellä vähän piipanneen.. Jättöliikkeissä maahan(5) meni vasta toisella hieman vahvemmalla käskyllä ja seisomaan(7) jäi hieman hitaasti mutta ei tällä kertaa kääntynyt mun mennessä sen taakse.. Luoksetulon (8) pysähty suht nopeesti ja mutta siinä sitten loppua kohti vauhti hidastui ja eteen istui suht löysästi. Kauko-ohjeuksessa(7) molemmat istumiset nausi vasta tokalla, muuten ok. Ja hypyssä(7) ei mennyt istumaan ja takaisin päin hyppäsi vasta pienen miettimisen jälkeen. Kokonaisvaikutelma 8 ja loppu pisteen 147 ja jälleen kerran 2.tulos. Treeniä ja kunnonkohotusta Oonalle!

Onneksi päästiin Annamarin kyydillä junelle turvallisesti Espoon puolella ja molemmat koirat rojahti uupuneina junan lattialle nukkumaan, mulla iski hirveä nälkä kun en koko päivänä ollut mitään ehtinyt syömään ja mentiinkin sitten katugrillille herkuttelemaan. Kotona taidettiin olla siinä puoli kaksitoista kaikki kolme hyvin väsyneinä mutta onnellisina siitä että pääsiin vihdoin kotiin ja nukkumaan :)

Tänään aamulla sitten vaivoin herättiin ja lähdettiin kohti junaa ja lepuskia jossa Pia, Tara ja Momo meitä odotteli treeni seuraksi.. Urho teki tosi hienosti kaiken ja saatiin Pian avustuksella treenattua luoksetuloa niin että ei pääse varastamaan. Paikallamakuusta se yhtäkkiä mitään varoittamatta sinkosi mutta kyllä lopulta sielläkin pytyi.. Liikkestä teisomisessa oli pieni vaikeuksia joten sitä pitää illalla käydä vielä treenailemassa.. Oonan kanssa vahvistettiin kauko-ohjauksen istumaan nousuja ja luoksetulon seisomista. Ja teki kaiken hyvällä innolla :) Kotimatkalla näytti kyllä taas siltä että alkoi Oonalla askel painamaan ja kotona olikin taas hiljaista :)

Mella olikin sitten Uwn luona yökylässä ja siellä oli mennyt hyvin ja koirilla ollu hauskaa juosta suolla ja mudassa :P