Sunnuntaina käytiin Urhon kanssa uudelleen kokeilemassa tokoa pari pistettä huonommalla tuloksella kuin viimeksi.. Paikallamakuussa Urho lähti melko nopeesti ja sen perään lähti viereinen russeli suoraan Urhon päälle :( Noh, onneksi siinä ei käynyt mienkään ja Urho oikeestaan vaan juoksi sitä karkuun.. Siinä vaiheessa kun Urho lopulta pysähtyi ja vähän ärähti takaisin lähti paikallmakuusta vielä kaks urosta mukaan leikkiin.. Onneksi kaikki koirat saatiin pikaisesti kiinni eikä vahinkoja sattunut. Muut liikkeet meni osa hyvin ja osa huonosti. Luoksetulossa ei varastanut ja mutta liikkeestä seisominen meni jälleen nollille.. (se olis tosi vika et koira tekis näitä virheitä myös treenatessa niin niitä vois koittaa parantaa) Nyt ei ole avosanoja mukana mutta ainut hyvä numero taisi olla liikkeestä maahanmeno joka oli 8 eikä siiinäkään ollut muuta vikaa kuin vino loppuasento.. Eli tiukalla tuulella oli tuomari eikö pisteitä mitenkään helposti saanut.

Nyt ei ole yhään varmaa tokoa ilmoitettuna, kolmeen kokeeseen on varapaikka ja sitten jos niihin mahtuu mukaan niin pitää sitten päättää että kumman kanssa sinne lähtee kokeilemaan.. mutta varmaankin Oonan kanssa se olis fiksumpaa..

Perjantaina olis sitten lähtö Viroon :) Kiva lähteä koiran kanssa joka on kehityksessä pikkasen vaiheessa ja tukkakin on ku mikäkin haraknpesä mut ei se mitään, lomailun merkeissä lähdetään jo perjantaina ja vasta sunnuntaina mennään kehään.. Toivottavasti sää pysyy yhtä hyvinä kuin nyt niin tulisi oikein kunnon kesälomafiilis :)

Niin ja tulihan sitä itseäkin hieman koulutettua taas viikonloppuna :) Kävin Porvoossa liikkeenohjaaja kurssin ja samalla vahvistettiin koulutusohjaajakortti eli nyt on sitten kaksi "titteliä" saavutettuna :) Nyt pitäisi vaan päästä tuota liikkeenohjausta harjoittelemaan ettei opitut unohdu ja varsinkin evl:n seuraaminen tuotti jonkinverran vaikeuksia joten sitä pitää treenata aika paljon ennenkuin kokeeseen sitä uskaltautuisi ohjaamaan.. Kurssilla käytiin läpi oikeestaan vaan evl luokka jonka kaikki muut liikkeet onnistui hyvin ja oli ihan "yksinkertaisia" ohjata.. Ja kaketi alemmat luokat menee siinä samassa kuin nuokin liikkeet..