Juhannusta lähdettiin viettämään mökille jo torstaina neljän koiran voimin kun systerin Uwe tuli mukaan. Oltiin vasta illala perillä joten mitään kummempaa ei tullut tehtyä, ajettiin nurmikot ja käytiin uimassa. Aamulla nukuttiin pitkään ja iltapäivällä loppuperhe tuli paikalle.. Illalla syötiin ja saunottiin hyvin :) Urhokin pääsi juhannussaunaan pesemään tassunsa, ensin vatiin kylpemään - sitten lauteille lämmittelemän, ja oikein nautti :) Sitten vielä Urho istuskeli laiturilla tuolilla pyyhkeeseen käärittynä pitkän aikaa ja kateli maisemia, ihme nautiskelija :P Illalla iltapissatuskävelyllä kävi hassusti kun koirat bongasi tienreunasta mäyrän! eipä ollut mikään kiva tuttavuus vaan sekopäinen hyökkäilijä.. Koirat ei oikein tienny olisko pitäny pinkoa karkuun vai hyökätä päälle joten pitkän aikaa vuorotellen jahtasimme toisiamme kukaan oikeestaan tietmättä mitä tekee.. Urhoa se pääsi pahien jahaamaan kun Urho lähti tietä pitkin karkuun.. Mutta onneksi kenenkään ei hyökkäykset osunut ja selvittiin pelkällä säikähdyksellä.. Myyrä oli Urhoa vähän pienempi ja kauhukseni kuulin että se oli vielä ihan poikanen jos oli noin pieni, empä haluisi tavata aikuista!! :O

Lauantaina taas nukuttiin hyvin ja aamu-uinnille mukaan pääsi vain tytöt. Oona nautti kun pääsi läträämään oikein kunnolla eikä pojat ollu haukkumassa vieressä. Saatiin Tapiolta yllärinä sellanen kelluva iso pallo jolla Oona siinä rannassa pitkään leikki. Mella lähinnä pomppi ja matki Oonan leikkejä siinä vierellä mutta silläkin oli kyllä selkeesti tosi kivaa kun sai läträtä vedessä oiken kunnolla :) Päivällävielä grillattiin ja tehtiin lettuja ja sitten olikin jo aika lähteä kotia kohti..

Pari kertaa ehdittiin vähän treenata ruutua, Oona meni hienosti ja pysähtyi hyvin, Urho meni hienosti suoraan lautaselle mutta sen jälkeen ei pysähtynyt vaan haahuili lähinnä ruudun takana, varmaankin etsimässä lisää namia.. Mellalla pysyi vauhti hyvin, pari kertaa kävi haistamassa tötsiä mutta muuten meni tosi hyvin sekin :)